Doypack

Doypack ambalaj, 5 katmadan oluşan yapısı ile ürünlerin korunmasında tamper sağlamaktadır. Ürünlerini neme karşı, bozulmaya karşı katmanlar ile uzun süre taze(çıtır) kalmalarına yardımcı olmaktadır. Gerek tabanı ve modern ve evrensel bir ambalaj yaratan katılaşmış kaynaklardan oluşan özel bir poşettir. Başlıca avantajları: ürünü dik konumda sergilemek, baskı için geniş bir yüzey, alternatif bir paketleme sisteminden daha düşük bir fiyatla dize kapama veya tepesinde kaynak ısıl kapatma imkânıdır.

Doypack Ambalaj (Doypak) Nerelerde Kullanılır?

 

Bu ambalajlar gıda maddelerinin (örn. kahve, çay, baharatlar, kurutulmuş meyveler, fındık, meyve suyu, ketçap, mayonez, soslar, şeker vb.), Tohumların, kimyasalların, tütünün vb. Manuel ve otomatik paketlenmesi için kullanılır. Doypack poşetler çeşitli kalınlığı ve yapısı farklı renkte malzemelerden yapılmış bir ürün yapısına sahiptir.

Doypack Ambalaj Poşetler gıda ambalajı ve muhafazası için uygun mu?

Ayakta duran doypack poşetler , dayanıklılıkları ve nakliye kolaylığı sayesinde ideal bir gıda paketleme çözümüdür. Dahası, mikrodalgada kullanılabilir gıda poşetlerimiz, aşırı sıcaklıklara ve yüksek basınçlara dayanacak şekilde üretilmiş lamine PET ve LLDPE gıda sınıfı malzemelerden yapılmıştır.

Nem, toz, oksijen ve UV ışığı gibi dış etkenlerin ambalaja girmesini önleyen koruyucu katman sayesinde yüksek bariyerli gıda poşetleri ürünlerinizi daha uzun süre taze tutmak için de ideal bir seçimdir.