Quadro

Quadro (Yan Körüklü) Ambalaj

Kendi başına dik durabilme özelliğine sahip olan quadro (yan körüklü), alt bölümden körüklü yapıya sahiptir. Şekerleme, kahve, kuruyemiş, baharat gibi farklı ürünlerin ambalajlanması için kullanabileceğiniz quadro (yan körüklü), ürün görselini dümdüz olarak tüketiciye sunmanıza olanak sağlar. Marketlerdeki rakiplerinizin bir adım önünüze geçmenize olanak sağlayan quadro (yan körüklü) ağzı ısıl yapışma makinesi veya kapatma teli ile kapatılabilir. Yan bölgelerinde bulunan körükler sayesinde de geniş bir iç hacme sahip olan paketler yüzeylerde düzgünlük, toz tutmama ve parlaklık özelliklerine sahiptir. Nitelikli bir laminasyon yapısına sahip olan paketlerde komple şeffaf olan seçenekler de bulunur.

Quadro (Yan Körüklü) Modelleri

Komple şeffaf olarak tercih edebileceğiniz quadro (yan körüklü) seçenekleri, ambalaj içerisindeki ürünlerin net olarak görünmesine olanak sağlar. Komple şeffaf olan paketlerin yanı sıra kraft ve alüminyum gibi seçenekler de bulunur. Quadro (Yan Körüklü) Herkes İçin Avantajlı

Quadro (yan körüklü) herkes için avantajlıdır. Üreticilerin firesiz bir şekilde dolum yapmasına olanak sağlayan quadro (yan körüklü), hem otomatik hem de manuel dolum için uygundur. Hafif olması sayesinde e-ticaret alışverişlerinde rahatlıkla kullanılabilen ürünler, tedarikçiler için de faydalıdır. Az yer kaplaması sayesinde stoklama imkanı sunan quadro (yan körüklü), düşük birim maliyeti ile beklentilerinizi tam olarak karşılar. Kilitli sistemi sayesinde tüketiciler için de avantajlı olan quadro (yan körüklü), ürünlerin tazeliğini uzun süre korur. Bu sayede gıdadan kozmetiğe kadar paket içerisinde bulunan ürünlerde israfın önüne geçilmiş olunur. Siz de üretim süreçlerinize quadro (yan körüklü) modelini ekleyerek işte akıllıca seçim yapanların arasına katılabilirsiniz.